Locaties

SOL Ambacht bestaat uit vier SOLs verspreid in Hendrik-Ido-Ambacht, verbonden door één visie en dezelfde kernwaarden maar alle vier met een eigen identiteit: SOL De Watervlinder, SOL Krommeweg, SOL Admiraal en SOL Villa Ambacht.

SOL Admiraal

Uw kind krijgt op SOL Admiraal alle zorg en aandacht. Vanaf de baby’s bij de opvang, tot en met groep 8 is er oog voor de kinderen, omdat het belangrijk is deze kinderen, die volop in ontwikkeling zijn, op adequate wijze te stimuleren en te begeleiden. Deze ontwikkeling is op cognitief, creatief, sportief en sociaal-emotioneel gebied. De slogan is: Elk talent telt!

 

SOL Villa Ambacht

Uw kind wordt ‘gezien’ op SOL Villa Ambacht, echte aandacht laat kinderen groeien. SOL Villa Ambacht is een dalton-speel-ontwikkel-leerplein waarbinnen het team intensief samenwerkt aan een speel-, leer- en werkomgeving waarin uw kind zich veilig voelt. We creëren optimale ontwikkelkansen, waarbij kinderen vanuit hun eigen behoeften spelen en leren. De daltonvisie staat voor een brede ontwikkeling. Er is binnen SOL Villa Ambacht aandacht voor de persoonlijke, sociale, cognitieve en creatieve ontwikkeling van alle kinderen! Ieder kind via zijn eigen weg, uw kind is uniek!

 

Postadres

Postbus 243

3340 AE Hendrik-Ido-Ambacht

Bezoekadres

Van Polanenstraat 16

3341 GP Hendrik-Ido-Ambacht

Organisatie

Vacatures

Privacy

Documenten

Hier vindt u downloadbare documenten en links naar andere websites.

Documenten

 

Contact

  078-6849150

  info@solambacht.nl